Woonsalon Etten-Leur


Deelnemers


Wie stonden er in 2016 op de beursvloer?

Deelnemers van de Woonsalon Etten-Leur 2016 waren:

Gemeente Etten-Leur

De woning van uw dromen bouwen? De gemeente Etten-Leur biedt bouwkavels voor particulieren te koop aan in de nieuwste wijk van Etten-Leur: de Streek

De Streek

De Streek is de nieuwste wijk van Etten-Leur, waar ruim 300 (zeer) energie zuinige woningen worden gebouwd. Bouwbedrijf Sprangers ontwikkelt en realiseert dit nieuwe stukje Etten-Leur.

De Leermeester

Op het terrein van het voormalige KSE brugklas gebouw, ontwikkelt De Bunte Vastgoed Zuid 18 midden- en hoekwoningen. Op de Woonsalon worden de plattegronden gepresenteerd en kunt u daadwerkelijk middels Virtual Reality kennis maken met het project.

Baronie - De Streek

Aan de Baroniestraat, in het gebied De Streek, worden 10 luxe vrijstaande woningen gebouwd door bouw- en aannemingsbedrijf Ed van Sundert.

Rabobank

De Rabobank voorziet u van passend financieel advies bij de aankoop van uw nieuwe woning. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die er zijn bij het afsluiten van een hypotheek

E&L Notarissen

Graag begeleidt E&L Notarissen belangrijke mijlpalen in je leven, zoals de aankoop van een nieuwe woning. In een akte, contract of overeenkomst leggen we belangrijke zaken op papier vast. Dat geeft rust, helderheid en zekerheid.

BBAN Bouwbegeleiding

Heeft u een kavel gekocht en bent u van plan daar een nieuwe woning of een bedrijfspand op te laten bouwen? Begint het u nu al te duizelen? Laat uw bouw dan begeleiden door onze professionele bouwbegeleiders met meer dan 10 jaar ervaring.

De Financiële Alliantie

De Financiële Alliantie staat voor persoonlijke service door uw eigen financieel adviseur. Van het eerste gesprek bij u thuis tot uw bezoek aan de notaris: Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

Prinsenhof Notariaat

Prinsenhof Notariaat verzorgt voor u alle notariële zaken die komen kijken bij de aankoop of verkoop van uw nieuwe woning.

Nieuwbouwmatch

Nieuwbouwmatch betrekt u bij het ontwerpen van nieuwbouw woningen in Etten-Leur. In samenwerking met een projectontwikkelaar of een aannemer zorgt Nieuwbouwmatch dat uw ideale woning wordt gebouwd!

DuurSaam Etten-Leur

DuurSaam Etten-Leur is een onafhankelijk netwerk van betrokken inwoners uit Etten-Leur die u graag helpt bij het verduurzamen van uw eigen woning.

Wonen met gemak

Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet u van informatie, advies en praktische ondersteuning.

Stichting Droomwonen Brabant

Droomwonen creëert ruimte voor bouwen in eigen beheer in Brabant. Zij bieden u, als individu of collectief, de mogelijkheid om in diverse vormen uw eigen woning te realiseren

De Woonsalon is een initiatief van Honk en eQmarketing